ŠportŠpelaSodelovanje ReferenceKontakt

Zgodba Zelenega jabolka / Zeleno jabolko je zbir kreativnih idej, ki se v sedanjosti izražajo v obliki delovanja na različnih marketinških in športnih področjih. Jabolko je ugledalo luč življenja aprila 2009. Z izkušnjami njegova zunanjost ne bo postajala rdeča ampak bo Zeleno jabolko zorelo in se kalilo znotraj svoje zelene lupine.

Zeleno jabolko je sinonim za svežino, mladost in vztrajnost.

O zelenem: Zeleno deluje pomirjujoče, spodbuja lastnosti kot so vzdržljivost, tolerantnost in zadovoljstvo. Z zeleno si naberemo novih moči in odpočijemo oči. Zeleno povezujemo s pomladjo, plodnimi travniki in gozdovi. Zeleno simbolizira harmonijo, pomladitev in življenje. Zeleno so rasline in je življenje.

O jabolku: Velja za sadež, ki ohranja mladost, je simbol obnavljanja in večne svežine.

Poslanstvo / Delovati skladno z družbenim in naravnim okoljem. Vsako leto na območju Slovenije posaditi eno jablano.

Vizija / Ohraniti svežino kreativnih idej, mladostno sodelovati z naročniki in partnerji ter vztrajati na svoji poti, ne glede na to ali bo Zeleno jabolko na njej soočeno z izzivi s področja marketinga, športa ali zgolj ohranjanja naravne biti v barvah zelene.

Vrednote / Sodelovanje, odgovornost, poštenost, prijateljstvo, strokovnost, povezovanje, spoštovanje do ljudi in narave.