Izposoja krpelj

Krplje

Izposojamo snežne krplje francoske blagovne znamke TSL. Krplje s preprostim pritrjevanjem na čevelj so primerne za hojo po lahkem in srednje težkem terenu. Za lažjo hojo so ergonomsko oblikovane in imajo preprost sistem zapiranja, ki je hiter in zanesljiv ter je primeren za vse vrste čevljev. Imajo 6 jeklenih konic za led, derezo na sprednjem delu, stopnico za lažje vzpenjanje na večjih naklonih in možnost zaklepa sistema za hojo. Primerne so za velikosti čevljev med 37 in 47.

CENIK: 10 €/dan

Kako rezerviram?
Rezervacije sprejemamo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 041859189 (od ponedeljka do petka). Ob rezervaciji potrebujemo vašo telefonsko številko in željen termin izposoje.

Kje opremo prevzamem?
Rezerivrana oprema bo pred izdajo pregledana in pripravljena za prevzem na dogovorjeni lokaciji. Ob prevzemu potrebujete osebni dokument. Izposojeno opremo uporabljate na lastno odgovornost!

Kdaj in kje opremo vrnem?
Vračilo opreme je potrebno izvesti nakasneje do 12:00 ure po dnevu za katerega je bila izposoja plačana. Za zamudo pri vračilu opreme se obračuna dvojna cena izposoje za vsak zamujen dan. Opremo se vrne na naslov prevzema.
Preklic izposoje in vračilo kupnine je možno največ 48 ur pred rezerviranim terminom.
Za zamudo pri vračilu opreme več kot pet dni lahko Zeleno jabolko Špela Strasser s.p. prijavi odtujitev opreme organom Policije.
V primeru, da je vrnjena oprema poškodovana, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se zaračuna do 70% maloprodajne cene izposojenega artikla. V kolikor opreme ni mogoče popraviti, je stranka dolžna plačati maloprodajno ceno artikla.

Kako plačam?
Plačilo najema opreme opravite z nakazilom na TRR podjetja Zeleno jabolko Špela Strasser s.p.

Izvajalec storitve: Zeleno jabolko Špela Strasser s.p.
Vsi ceniki veljajo od 10.1.2023. Cene so v EUR.

Varstvo osebnih podatkov
Zeleno jabolko Špela Strasser s.p. bo ime, priimek, naslov, telefonsko številko, e-naslov ter tip in številko osebnega dokumenta stranke, ki jih najemnik navede v obrazcu in so potrebni za izvajanje najemne pogodbe, obdeloval le z namenom sklenjene najemne pogodbe.