Vadba nordijske hoje

 

POPOLDANSKA VADBA ...
Vadba nordijske hoje je organizirana od začetka aprila do konca oktobra, z avgustovskim "počitniškim" premorom. Traja 90 minut in je primerna tudi za tiste, ki nimajo predznanja tehnike nordijske hoje, saj jo na vadbi lahko hitro osvojijo. Vadba je sestavljena iz treh sklopov: vaj za ogrevanje, vaj za krepitev mišic, vaj za kondicijo ter vaj za raztezanje in sproščanje. Osnova vadbe je nordijska hoja, ki se izvaja izključno po razgibanih gozdnih poteh.

Termini:
- TOREK: april, maj ob 18. uri; junij, julij ob 19. uri; september ob 18. uri; oktober ob 17. uri @ RC Korant, DOL PRI LJUBLJANI
- SREDA: april, maj ob 18. uri; junij, julij ob 19. uri; september ob 18. uri; oktober ob 17. uri @ Park Tivoli, LJUBLJANA

DOPOLDANSKA VADBA ...
Vadba nordijske hoje je organizirana od sredine septembra do sredine novembra. Traja 60 minut in je primerna tudi za tiste, ki nimajo predznanja tehnike nordijske hoje, saj jo na vadbi lahko hitro osvojijo. Vadba je sestavljena iz treh sklopov: vaj za ogrevanje, vaj za krepitev mišic, vaj za kondicijo ter vaj za raztezanje in sproščanje. Osnova vadbe je nordijska hoja, ki se izvaja izključno po razgibanih gozdnih poteh.

Termini:
- PONEDELJEK: 18. september - 13. november ob 10. uri @ Betnavski gozd, MARIBOR
- TOREK: 19. september - 14. november ob 10. uri @ Gradiško jezero, LUKOVICA
- SREDA: 20. september - 15. november ob 10. uri @ Park Tivoli, LJUBLJANA

OPREMA:
- palice za nordijsko hojo (na prvem obisku je možna brezplačna izposoja)
- športna obutev, primerna za hojo po gozdnih poteh
- športna oblačila, ki so lahka in zračna ter primerna letnemu času

POPOLDANSKA CENA:
- 1 obisk: 10 €
- 1 mesec: 30 €
- 2 meseca: 50 €
- 4 meseci: 90 €
- 6 mesecev: 120 €

PROMOCIJSKA DOPOLDANSKA CENA:
- 1 obisk: 5 €
- 1 mesec: 15 €
- 2 meseca: 25 €

INDIVIDUALNA VADBA (60 minut): 20 €

Obvezne prijave:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi lahko nastale med vadbo vsak posameznik odgovarja sam. Poskrbela bom, da bo vadba varna in prijetna za vsakogar izmed vas.