Šola teka na smučeh

 

Šola teka na smučeh je organizirana od začetka decembra, do konca februarja. Primerna je tako za začetnike, kot za tiste, ki bi želeli znanje nadgraditi. Učenje poteka v skupinah ali individualno. Šola traja dve uri in je sestavljena iz naslednjih sklopov: predstavitve opreme za izbrano tehniko teka, vaj za ogrevanje, metodičnih vaj za učenje klasične ali drsalne tehnike, učenje korakov za izbrano tehniko ter utrjevanje naučenega na terenu. Indivudualno učenje je prilagojeno predznanju tekača in njegovim željam. Organiziramo tudi šolo teka na smučeh za najmlajše in za organizirane skupine (družina, prijatelji, podjetje).

Začetnikom priporočamo učenje klasične tehnike teka, saj je klasika tudi osnova za lažjo in hitrejšo osvojitev drsalne tehnike.

Trajanje: 2 uri

Lokacija in termini individualnih druženj: po dogovoru izbrani glede na snežne razmere (Areh, Rogla, Jezersko, Pokljuka, Rateče, Logarska dolina idr.)

Cena:
- skupina do 5 oseb (2 uri): 150 €
- skupina od 5 do 8 oseb (2 uri): 200 €
- 1 oseba (1 ura): 50 €
- 1 oseba (2 uri): 80 €
- 2 osebi (1 ura): 60 €
- 2 osebi (2 uri): 100 €

Oprema:
- smuči, palice in čevlji za izbrano tehniko (možna izposoja po predhodnem dogovoru, pri klasični tehniki je potrebna maža za oprijem ali narebrene smuči)
- športna oblačila

Prijave:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Če bi želeli šolo teka na smučeh podariti, vam bomo z veseljem izdelali DARILNI BON. Za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi lahko nastale med športno aktivnostjo vsak posameznik odgovarja sam. Učitelji bomo poskrbeli, da bo učenje varno in prijetno za vsakogar izmed vas. V primeru slabega vremena je aktivnost odpovedana vsaj dan pred dogovorjenim terminom.