Šola teka na smučeh

O šoli:
Šola teka na smučeh je organizirana od začetka decembra, do konca februarja. Primerna je tako za začetnike, kot za tiste, ki bi želeli znanje nadgraditi. Učenje poteka v majhnih skupinah (od 3 do 5 udeležencev) ali individualno. Šola traja tri ure in je sestavljena iz naslednjih sklopov: predstavitve opreme za izbrano tehniko teka, vaj za ogrevanje, metodičnih vaj za učenje klasične ali drsalne tehnike, učenje korakov za izbrano tehniko ter utrjevanje naučenega na terenu. Indivudualno učenje je prilagojeno predznanju tekača in njegovim željam. Začetnikom priporočamo učenje klasične tehnike teka, ki je tudi osnova za lažje in hitrejše učenje ter osvojitev drsalne tehnike. Organiziramo tudi šolo teka na smučeh za najmlajše.

Lokacija: po dogovoru izbrana glede na snežne razmere (Areh, Rogla, Jezersko, Pokljuka, Rateče, Logarska dolina idr.)

Trajanje: 3 ure

Oprema:
- smuči, palice in čevlji za izbrano tehniko (možna izposoja po predhodnem dogovoru, pri klasični tehniki je potrebna maža za oprijem ali narebrene smuči)
- športna oblačila

Cena:
- skupina od 3 do 5 ljudi za 3 ure: 30 €/osebo (otroci do 12. leta: 20 €/osebo)
- 1 oseba (1 ura): 30 € (otroci do 12. leta: 20 €)
- 1 oseba (2 uri): 40 € (otroci do 12. leta: 30 €)
- 2 osebi (1 ura): 40 € (otroci do 12. leta: 30 €)
- 2 osebi (2 uri): 50 € (otroci do 12. leta: 40 €)

Prijave:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Če bi želeli šolo teka na smučeh podariti, vam bomo z veseljem izdelali DARILNI BON. Za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi lahko nastale med športno aktivnostjo vsak posameznik odgovarja sam. Učitelji bomo poskrbeli, da bo učenje varno in prijetno za vsakogar izmed vas. V primeru slabega vremena je aktivnost odpovedana vsaj dan pred dogovorjenim terminom.