3 meseci, 12 vadbenih enot, 4.000 kalorij, 73 kilometrov ...

 

Konec junija smo zaključili prvo trimesečje organizirane vadbe nordijske hoje in julija zasluženo odhajamo na potovanje, počitnikovanje, branje, lenarjenje ali pa še več športanja :)

Vadbo, ki se je začela v prvih dneh aprila in je skoraj vsak teden kljubovala nestanovitnemu, iz ure v uro spreminjajočemu se in na trenutke zimskemu vremenu, smo uspešno pripeljali do poletja. Uspelo nam je realizirati vse načtrovane vadbe na katerih smo prehodili več kot 70 kilometrov, porabili prek 4.000 kalorij, naredili nešteto vaj za moč in vaj za kondicijo, se na vsaki vadbi pridno ogreli, si na koncu vsake vadbe vedno vzeli čas za raztezanje in sprostitev ter vsakič v kombinaciji športanja in prijetnega druženja, predvsem uživali. Pri seštevanju kilometrov in kalorij nam je pomagal gozdni računalnik Suunto Ambit, za prijetno druženje pa smo poskrbeli vsi, ki se pridno udeležujemo redne vadbe.

Ponosna sem na motiviranost, vztrajnost in sodelovanje vseh, ki si vsak torek oziroma sredo vzamete čas in pridete športat z mano.

Z vadbo nadaljujemo že v prvih dneh avgusta in se družimo vse do konca oktobra ;)