Zaključek vadbe nordijske hoje v družbi Smooth-a Zeleno jabolko

 

Letošnja sezona vadbe nordijske hoje se je zaključila drugače kot običajno, saj sta nas na zadnji vadbi obiskali prav posebni gostji, Tina in Meta, ki skrbita za popoln obrok Smooth, vsako jutro sveže pripravljen napitek iz organsko pridelanega sadja, zelenjave, oreščkov, semen in super hrane. Na vadbi sta nas pogostili s prav posebnim Smooth-om Zeleno jabolko, pripravljenim iz izbranih sestavin, ki sva jih skupaj s Tino združili v odličen in hranljiv Smooth primeren predvsem za uživanje po vadbi, lahko pa si ga boste privoščili tudi za malico, saj bo kmalu v redni Smooth ponudbi.

Vsakodnevno dopoldansko pitje Smooth-a je idealen, okusen in zelo enostaven korak k zdravemu načinu prehranjevanja in način kako svoje telo nahranimo s popolno kombinacijo hranljivih sestavin nepredelane hrane, ki poskrbi, da telo dobi to kar potrebuje za optimalno preživet dan. Kot alternativa klasičnim oblikam vmesnega obroka na delovnem mestu, predstavlja Smooth polnovreden obrok, ki ne povzroči padca energije in upočasnitve delovnega procesa, saj je lahko prebavljiv, se hitro absorbira in nudi takojšnjo oskrbo z energijo. Z enim Smooth-om dnevno ne bomo poskrbeli le za zdravo telo, temveč tudi zbistrili možgane in krepili osebnostno rast.

Gibanje v naravi, na svežem zraku v kombinaciji z uživanjem Smooth-a, ki v pravilni kombinaciji hranil pomaga telesu pri razstrupljanju, regeneraciji, povečanju energije, vitalnosti in odpornosti ter ga oskrbi z vsemi potrebnimi hranili, vitamini in minerali, zagotavlja boljše počutje in kakovostnejši življenjski slog.