Spomladanski tečaj nordijske hoje ob Gradiškem jezeru

 

Vabljeni na spomladanski tečaj nordijske hoje v soboto, 29. marca ob 10. uri ob Gradiškem jezeru pri Lukovici.

Tečaj je primeren tako za začetnike, kot za tiste, ki bi želeli znanje osvežiti. Traja tri pedagoške ure in je sestavljen iz naslednjih sklopov: predstavitve opreme, predstavitve nordijske hoje kot oblike športne rekreacije za oba spola in vse generacije, vaj za ogrevanje, metodičnih vaj za učenje tehnike nordijske hoje, učenje dvotaktnega diagonalnega koraka, dvokoraka in trikoraka, utrjevanje naučenega na terenu ter vaj za raztezanje in sproščanje.

Zbirno mesto: parkirišče pri Gradiškem jezeru ob 9.45
Trajanje tečaja: od 10.00 do 12.15
Oprema: palice za nordijsko hojo, športna oblačila in obutev. V primeru, da si želite palice izposoditi, vsaj dan pred tečajem pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Cena: 15 €/osebo (kotizacijo poravnate na tečaju)
Obvezne prijave: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , najkasneje do četrtka, 27. 3. 2014, do 12. ure. Število udeležencev na tečaju je omejeno.

Tečaj je primeren za vse generacije. Za morebitne zdravstvene težave ali poškodbe na tečaju odgovarjate udeleženci sami.