3 meseci, 12 vadbenih enot, 5.500 kilokalorij in 65 kilometrov :)

 

Čas hitro mine in za nami je že tri mesece redne vadbe nordijske hoje. Vsak torek in sredo smo se pridno potili, prehodili zajetno količino kilometrov in porabili na tisoče kalorij :) V prvih treh mesecih smo se morali kar nekajkrat spopasti tudi z muhastim vremenom, a smo plan vadbe kljub vremenskim nevšečnostim realizirali v celoti in pridno športali tako v hladnejših spomladanskih dneh kot tudi v hudi poletni vročini, ki je v začetku junija postregla s temperaturami prek 35 stopinj celzija.

Vsako športno druženje smo skrbno shranili na športni uri Suunto Ambit in po treh mesecih se lahko vsak redni udeleženec vadbe pohvali s cca. 65 prehojenimi kilometri in cca. 5.500 porabljenimi kilokalorijami. Kdor je vsaj še enkrat tedensko vzel palice v roke, sedel na kolo ali se kakorkoli drugače športno udejstvoval, se lahko pohvali z zavidljivo telesno pripravljenostjo.

Z vadbo bomo nadaljevali v poletnem juliju, avgusta si bomo vzeli mesec dni počitnic, septembra in oktobra pa nas čaka še zaključni, jesenski del.

Tistim, ki se boste že julija odpravili na zaslužene počitnice, želim prijetno dopustovanje, tiste, ki se boste na oddih odpravili avgusta, pa vabim, da se mi pridružite tudi na poletno obarvani julijski vadbi ;)