Rogla vabi na Poletni nordijski vikend!

 

Konec julija, natančneje med 25. in 27., bomo skupaj z Uniturjem na Rogli izpeljali poletno različico zimskega nordijskega vikenda - POLETNI NORDIJSKI VIKEND.

Po uvodnem delu, ki bo sestavljen iz predstavitve opreme in krajše zgodovine nordijske hoje, nas čaka aktivno sobotno in nedeljsko druženje. V soboto je na programu tečaj in vadba nordijske hoje, v popoldanskem pa rolkanje s tekaškimi rolkami za klasično in drsalno tehniko za tiste, ki boste želeli preizkusiti poletno izvedbo teka na smučeh ter intenzivni trening z uporabo palic za nordijsko hojo, nordicGym. Sobotni večer bo namenjen analizi intenzivnega treninga s pomočjo športne ure Suunto in druženju.

Nedeljsko dopoldne si bomo privoščili izlet do Lovrenških jezer, utrjevali znanje tehnike nordijske hoje in se luštno imeli :-)

Druženje bomo zaključili okrog 13. ure.

Bivali bomo v novo odprtem hotelu Natura****. Cena 112 € vključuje organizacijo in izvedbo programa, brezplačno izposojo opreme (palic za nordijsko hojo, tekaških rolk ter smučarsko tekaških palic in čevljev), 2x polpenzion v hotelu Natura, 30% popust pri vstopu v savne v deželi dobrega počutja. Doplačilo: turistična taksa: 1,30 €/osebo na dan, enoposteljna soba: 12 €/dan.

Vabljeni!

Več na: rogla.eu