Obeta se zima polna novih izzivov in nepozabnih dogodivščin :)

 

Po uspešno zaključeni sezoni nordijske hoje in novembrskem "počitku" že nestrpno pričakujemo zimo, prve snežinke in debelooo snežno odejo :) Vremenska napoved je zelo obetavna, saj naj bi v prvih decembrskih prejeli izdatnejšo pošiljko snega.

V prihajajoči zimi bomo veliko tekali na smučeh, udeležili se bomo Worldloppet maratona, uživali na izletih s krpljami in vmes stopili še na telemark, turne ali alpske smuči.

Če se želite naučiti klasične ali drsalne tehnike teka na smučeh ali zgolj izpopolniti tehniko teka ne odlašajte in čim prej pridite v šolo teka na smučeh ali se udeležite individualnega učenja drsalne ali klasične tehnike teka. Z učenjem bomo pričeli takoj, ko bo dovolj snega in bodo urejene smučarsko tekaške proge. Z zgodaj pridobljenim znanjem boste na tekaških smučeh lahko uživali vse do zgodnjih pomladnih dni :) V šolo teka na smučeh so vabljeni tudi vaši otroci, ki bodo z igro na snegu hitro osvojili osnove teka in se predvsem zabavali.

V zimi, ki prihaja, ne bo manjkalo niti izletov s krpljami. Tudi tokrat bomo s hojo po celem snegu in brezpotjih raziskovali zasneženo naravo. Če si želite zimske avanture, čim prej rezervirajte enega od nedeljskih terminov in se prepustite uživanju v neokrnjeni naravi. Lokacija izleta bo izbrana glede na snežne razmere najmanj teden dni pred načrtovanim izletom. Na seznamu destinacij so: Mariborsko Pohorje, Rogla, Golte, Velika Planina, Pokljuka, Tamar ...

V začetku februarja se bomo udeležili tudi enega izmed maratonov svetovne serije Worldlppet. Letos se bomo odpeljali v Francijo na maraton Transjurassienne. V načrtu imamo UltraTrans preizkušnjo s sobotnim 56 kilometrskim tekom v klasični tehniki in nedeljskim 68 kilometrskim tekom v drsalni tehniki :)

Jaz se že zelo veselim zime polne novih izzivov in nepozabnih dogodivščin :)