Vabljeni na Zimski nordijski vikend na Roglo - v hotel Natura, v pravljične pohorske gozdove ...

 

Zima še ni rekla zadnje besede :) Na Rogli je v teh marčevskih dneh še več kot meter debela snežna odeja, temperature pa prijetno pomladne ... Idealni pogoji za prijeten zaključek zime ter udeležbo na zadnjem Zimskem nordijskem vikendu v tej sezoni, ki ga bomo skupaj z Uniturjem med 13. in 15. marcem 2015 izpeljali na Rogli.

Uvoden petkov večer bo namenjen predstavitvi opreme za smučarski tek, demonstraciji priprave smuči, gurmanski večerji in "potopisnem" predavanju z udeležbe na enem najmnožičnejših smučarsko tekaških maratonov Engadin v Švici. Sobotno dopoldne bomo namenili učenju ali izpopolnjevanju klasične in drsalne tehnike, popoldan pa izkoristili za utrjevanje pridobljenega znanja. Pozno popoldne se bomo izkoristili za pohod s krpljami, si po pohodu privoščili kraljevsko večerjo, zvečer pa se prepustili še razvajanju v novoodprtem wellnessu Natura. Nedeljsko popoldne bomo izkoristili za pohod na tekaških smučeh, ki bo potekal deloma po urejenih tekaških progah, deloma pa po celem snegu. Z aktivnostmi natrpan vikend bomo zaključili s sprostitvijo v wellnessu Natura :)

Vse aktivnosti bodo potekale v hotelu Natura in pravljičnih gozdovih Rogle.

Natančen program aktivnosti najdete tukaj, izbirate pa lahko med namestitvami v hotelih Natura, Rogla, Planja in Brinje. Jaz priporočam Naturo :)

Cena za paket je odvisna od tega v katerem hotelu bivate. Cenik najdete tukaj.

Špela in pravljična Rogla vabiva!