Deset športnih, kreativnih in zeleno jabolčnih let …

 

Zgodba ZelenegaJabolka se je začela 1. aprila 2009 ... Odločitev za samostojno poslovno pot je bila enostavna, hitra in nedvoumna. Nisem se bala prihodnosti, nisem se ustrašila izzivov. Ker sem imela podporo družine, sem na pot stopila pogumno.

Študij sem posvetila marketingu, zato sem želela ustvariti blagovno znamko, ki ne bo zgolj moje ime, ampak njegova nadgradnja. Želela sem logotip in ime, ki bosta izražala mojo osebnost in vse tisto kar v življenju rada počnem. Rodilo se je ZelenoJabolko - sinonim za svežino, mladost in vztrajnost.

"ZELENO deluje pomirjujoče, spodbuja lastnosti kot so vzdržljivost, tolerantnost in zadovoljstvo. Z zeleno si naberemo novih moči in odpočijemo oči. Zeleno povezujemo s pomladjo, plodnimi travniki in gozdovi. Zeleno simbolizira harmonijo, pomladitev in življenje. Zeleno so rasline in je življenje.
JABOLKO velja za sadež, ki ohranja mladost, je simbol obnavljanja in večne svežine."

Z ZelenimJabolkom sem prehodila in pretekla pot, ki je ne bi nikoli zamenjala. Ni bila lahka, a taka mi je bila všeč saj je vedno je vodila v pravo smer. Na tej poti sem imela priložnost delati in sodelovati z izjemnimi ljudmi, se od njih naučiti veliko stvari, raziskovati svet in sprejemati odgovorne odločitve. Popolna svoboda, ki mi jo je ta pot ponujala, me je vedno polnila s pozitivno in zeleno energijo.

ZelenoJabolko imam rada, zato bom na tej poti vztrajala in se trudila, da ji bom ostala zvesta.

Pred desetletjem sem na svoji spletni strani Zelenojabolko.si zapisala naslednje …
"Poslanstvo ... Delovati skladno z družbenim in naravnim okoljem. Vsako leto na območju Slovenije posaditi eno jablano. Vizija ... Ohraniti svežino kreativnih idej, mladostno sodelovati z naročniki in partnerji ter vztrajati na svoji poti, ne glede na to ali bo ZelenoJabolko na njej soočeno z izzivi s področja marketinga, športa ali zgolj ohranjanja naravne biti v barvah zelene. Vrednote ... Sodelovanje, odgovornost, poštenost, prijateljstvo, strokovnost, povezovanje, spoštovanje do ljudi in narave."

Tudi danes bi napisala enako.

Hvala vsem, ki ste bili del moje jabolčne zgodbe in vnaprej hvala tistim, ki boste verjeli vame in skupaj z mano pisali njeno nadaljevanje.

ŠpelaZelenoJabolko